خسرو ملکشاهی در همایش روز روانشناس و تجلیل از فعالین طرح محب استان کرمان گفت: ۸۲ تیم مشاوره در قالب طرح محب به خانوادههای شهدا و مجروحین حادثه تروریستی کرمان ارائه خدمت کردند که جای تقدیر دارد؛ وی با اشاره به اینکه بدلیل بیماری کرونا فرصت چنین گردهمایی برای جامعه روانشناسان میسر نشده بود گفت: هدف از این همایش یک نشست هم فکری و هم اندیشی و تقدیر از جامعه روانشناسان است که به نوعی بازوان پرتوان سازمان بهزیستی بوده و به افراد نیازمند ارائه خدمت میدهید.
معاون امور توسعه پیشگیری بهزیستی استان کرمان با اشاره به اینکه شعار امسال روز روانشناس ((امید آفرینی با توسعه خدمات روانشناختی و مشارکت مردم)) است، گفت: سیاست سازمان بهزیستی توسعه خدمات است.
ملک شاهی بیان داشت:در استان کرمان۱۳۴ مرکز مشاوره وجود دارد و تمام شهرستانهای استان دارای مرکز مشاوره هستند.
وی افزود: رویکرد سازمان ارائه خدمات تخصصی است که این مهم با کمک با دستگاههایی که به نوعی دارند خدمات مشاورهای انجام میدهند.
ملک شاهی در خصوص استفاده از مشارکت مردم در برنامههای بهزیستی بیان داشت: در خصوص همین شعار سیاستهایی در استان برنامه ریزی و دنبال میشود.
وی گفت: مقرر شده بوستانهایی با کمک شهرداری به بهزیستی واگذار شود که مراکز ما ضمن کاشت نهال در آن بوستانها به صورت هفتگی و به مناسبتهای مختلف در محل مستقر شده و خدمات بهزیستی به عموم مردم شناسانده شده و این خدمات به صورت رایگان به مردم ارائه شود.
ملک شاهی در خصوص طرحهای دیگر بهزیستی که با مشارکت مراکز و کلینیکهای مشاوره و روانشناسی ارائه میشود، افزود: همکاری با خانههای کودک و نوجوان و ارائه مشاوره به فرزندان مقیم آنها، استخدام افراد متخصص دارای معلولیت و استفاده از تسهیلات بانکی و حق بیمه کارفرمایی، همکاری در برنامه بهبود و ارتقاء ضوابط خانواده در ۵ سال اول زندگی مشترک و استفاده از خدمات مشاوره و آموزش و مشاوره به افراد واجد شرایط (که اولین بار این طرح در کرمان کلید خورد) از جمله این برنامهها است.
وی با بیان اینکه در رصد آسیبهای اجتماعی که با کمک، سازمان بهزیستی همه ساله انجام میشود ما وضعیت کل کشوررا میدانیم و در مورد آسیبهای بولد آمار داریم گفت: در بحث کنترل و کاهش این آسیبها نیز از کمک و همکاری مراکز استقبال میکنیم.